God jul!

Va så glad i går för att Melvin börja bli bättre å ingen feber.. Men i morse när vi vakna hade han 40 graders feber igen=( Stackarn va så himla hängig.. Och jag va orolig som bara den!! Fick tid hos läkaren och det visade sig att han hade lite öroninflamation.. Fick pencelin så jag hoppas att det snart blir bättre! I morgon är det julafton, mysigt! Kolla in Melvins kompis Vincents blogg, va precis inne å kika lite. Massa söta bilder m.m! www.vincentjonasson.blogspot.com 


God jul önskar Melvin=)


Bad i diskhon!

Vaknade i morse å det kändes som helg.. Konstigt men kanske för att stora M är ledig nu eller för att lilla M sov till 11.20?!  Va länge sen jag sov så länge..! Vi va dock vakna en hel del i natt.. I dag har vi nästan bara varit hemma hela dagen och Melvin tog sig ett bad i diskhon, det tyckte han va himla skoj! (Jag med!)  Sen blev det en liten sväng till 421, lilla å stora M va kvar i bilen å vänta medans jag köpta några klappar.. Sen såg jag att det va rea på cubus, va svårt att hålla sig.. Lilla å stora M fick vänta 1 timma till..!



Badar å hjälper mamma med disken=)


Helgen...

Den här helgen har inte varit så jätte bra för lilla M har varit sjuk.. Stackarn har haft jätte hög feber, hosta och är snorig som bara den..  Första gången han har haft så hög feber så man blir ju lite orolig.. Hoppas han snart blir frisk!  I fredags va vi hemma hos Ia och David det va jätte trevligt. Dom har så juligt å fint hemma! Nästa jul ska vi oxå ha det, nu får vi ju inte plats med det..! Stora M har jobbat hela helgen och gör det nu med. Han slutar kl 8 i morgon bitti å sen är han ledig igen!  Bra tycker jag för jag längtar så himla mycke efter honom å jag är helt säker på att lilla M gör det me!



Stackars liten...

Födelsedag!

Hej! Ja oj va kass jag e på att skriva, men i bland räcker liksom inte tiden till... Mycke har hänt i allafall...! Jag har fyllt år å då va det lite kalas, först  på dagen tillsammans med familj å släkt senare på kvällen några goa vänner! Mycke trevlig dag! Massa fina presenter fick jag oxå, tack alla=)




Älsklingen å några av våra goa vänner!



Dom här  fina rosorna fick jag av min älskling!

Dagen efter min födelsdag va jag på julbord med mitt jobb,det var trevligt å väldigt go mat. Va lite jobbigt att vara i från Melvin men nyttigt kanske.. Underbara Johanna va här å passa lilleman för Mikael jobba. Det gick jätte bra!  Vad har hänt mer.. Jo just det nu har vi skrivit kontrakt på våran nya lägenhet =) Den 1 mars flyttar vi till en 3a! Ska bli så kul, längtar faktiskt massor!
 

Måndag i dag!

Blev inget skrivit i helgen tyvärr, hade massa annat för oss=) I lördags va vi på liseberg, mysigt men svin kallt å alldeles för mycke folk! Sen blev vi bjudna på middag, väldigt trevligt! Jag fick även i mig några glas vin å det va länge sen..!  I går va det sista dagen på simskolan å Melvin fick sitt första märke "krabban". Mamma är så stolt! Simskolan börjar i Januari igen. I dag har stora M jobbat och jag, lille M å gud mor Johanna har varit på mjölkskola. Melvin är ju allergisk mot mjölk, jobbigt som bara den men idag fick jag en hel del bra information!  Tack så jätte mycke Johanna för att du va med! Hur skulle jag klara mig utan dig...?!



Lite flyt på simskolan!



Efter simskolan va vi å hälsa på hemma hos morfar då satt Melvin där uppe lite=)



Sitter å tar en majskrok med Skalman=)

Tredje gången då...!

Japp, då försöker jag igen! Mina gamla bloggar fungera inte längre så nu gör jag ett sista försök! I dag är det torsdag å idag har jag å Melvin varit ute å åkt lite, handlat, hälsat på morfar på jobbet och varit på rytmik! Melvin älskar verklign å leka å sjunga med dom andra barnen=)  Nu har lilleman precis somnat efter massa mys å lek! Super mysigt har vi haft det idag! Nu saknar jag bara min älskling, stora M.. Han har jobbat en hel del dom sista dagarna så vi har inte träffats mer än korta stunder, men kl.24 slutar han å sen är han ledig i några dagar!
Älskar att leka med vatten!

Väldigt spännande med vattnet!


Lek innan sångstunden!

L

RSS 2.0