Sömn..

Hmm.. Ja det va ju det här med att sova.. Det vill ju Melvin helst inte göra på natten.. Men sover man inte på natten kan det lätt bli såhär på dagen...




Onsdag

I dag har vi varit å kollat på soffa, har faktiskt hittat en jätte fin men vi har inte beställt den ännu för vi vet inte riktigt hur vi ska ha det i nya lägenheten.. Får se på söndag! Efter soff letandet blev det dax för store M att sova å då åkte jag å lille M till mormor å moster. Melvin va på jätte bra humör å åt massa frukt, helt tokig i banan är han! Mamma laga mat till oss å det va super gott som alltid!



Bus med mormor å moster=)

Söndag

I dag har vi varit å fikat med Kalle och Isabell sen gick vi en promenad i det härliga vädret! Skulle gå och gunga Melvin men när vi väl va framme somna han.. Får gunga i morgon i stället!

 

 

 


Fredag!

I dag har vi varit ute å grejat hela dagen, först va vi å hälsa på Melvins morfar på jobbet. Han älskar att vara där å titta på när morfar jobbar=) Sen följde vi med och åt lunch med halva Momentum på Kanonen, trevligt! Efter det körde vi pappa M till jobbet å vi åkte vidare till Ikea för att träffa Isabelle å Emil! Va första gången vi såg lille Emil, så himla söt å sååå liten! Så liten har Melvin aldrig varit..! Melvin va ju en liten klump på 4640g när han kom=)



Med morfar å 2 telefoner(!!!) på fikan!



Lille Emil, så himla söt!



Kompisar!





Melvin och super söta kompisen Vincent =)  Ville inte riktikgt kolla i kameran samtidigt..






Här med inte riktigt lika söta kompisen, Herr Dammsugare..!





Goa kusinerna Ebba å Robin




Blandat!

Tro det eller ej men det kommer faktiskt ett litet inlägg från oss här nu=) Men som sagt det har ju hänt mycke så här kommer lite blandade bilder!



Här hjälper jag mamma med tvätten=)




Älskar att bada i diskhon å handla med mamma kan vara lite roligt i bland.. Tycker mamma i allafall=)



2 urinvägsinfektioner och nåt på njurarana.. Ja det har blivit en hel del timmar på sjukhuset å en av gångerna fick Melvin låna den här av en snäll pojke. Nu hoppas vi verkligen att han ska hålla sig frisk! Mamma och pappa blir så oroliga...



Helt usel på att blogga...!

Hej! Ja, jag får be om ursäkt förden dåliga uppdateringen.. Men det va så att jag köpte en ny data som ganske så snabbt sluta att fungera så den har varit inne på lagning. Nu funkar den igen=)  Lovar att lägga upp lite bilder snart, mycke har ju hänt  sen jag skrev nåt sist..!  Hej så länge!

RSS 2.0